Najbolji u knjaževačkom sportu u 2023. godini

U Domu kulture u Кnjaževcu održana je svečanost povodom proglašenja najboljih u sportu za 2023. godinu. Najbolji sportista u kategoriji multidisciplinarnih sportova je Ilija Ranđelović, a najmlađi fudbaler iz Кnjaževca koji je igrao Super ligu Srbije i najbolji sportista Кnjaževca za 2023. godinu je Jovan Ćirić.

Najbolji sportski radnik za 2023. godinu je Aleksandar Milosavljević, a najbolji sportista u kategoriji veterana Nenad Milojković.

 

U kategoriji najperspektivnijih mladih sportista nagrađeni su Marta Jovanović, Miloš Mateović, Petar Milosavljević i Petar Bunić.

Za izuzetan doprinos u popularizaciji odbojke na teritoriji opštine Кnjaževac nagrađena je Tatjana Mitić, za izuzetan doprinos u razvoju školskog sporta i postignutih rezultata Vladan Cvejić, za izuzetan doprinos razvoju nauke i sporta doktor nauka Stefan Đorđević.

Najmlađi trener mlađih kategorija je Dalibor Manojlović, a najbolja mlada selekcija za 2023. godinu je mlada fudbalska selekcija FК Timočanin. Najbolji trener je Danijel Janevski.

Nakon himne koju je izvela Milja Stojanović, prisutnima se obratio predsednik opštine Кnjaževac Milan Đokić.

Predsednik Sportskog saveza Кnjaževca dr Mikica Vidojević rekao je da je pri izboru najboljih u sportu najveći udeo imalo glasanje preko društvenih mreža.

Za doprinos u sportu osobama sa invaliditetom nagrađeni su Ana Ranđelović, predsednica Udruženja MS i Srđan Ristić, a za izuzetan doprinos u organizaciji sportskih takmičenja i razvoju sportskog turizma Turistička organizacija opštine Кnjaževac.

Za najbolju sportsku organizaciju u 2023. godini proglašeno je sportsko društvo Midžor Кalna koje je u 2023. godini osvojilo kup opštine Кnjaževac.

foto: Ivana Vulikić Vučić / Knjaževačka hronika

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *