Ministar Nebojša Stefanović: Pronađena Monika Karimanović, devojčica komunikativna i svesna

29.12.2019 - 17:15
Niš
rts.rs
MUP Srbije

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović iz Suvog dola kod Niša pronađena je deset dana od nestanka, potvrđeno je RTS-u. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je devojčica komunikativna i svesna. Stefanović je za Tanjug naveo da je devojčica pronađena u ataru sela Svrljiški Miljkovac i da će biti predata Hitnoj pomoći.

"Pretpostavlja se da je Jovanović na teritoriji Niškog okruga i intenzivno se traga za njim, očekujem da će pripadnici policije uspeti da dođu do njega", rekao je Stefanović. Ministar je istovremeno zahvalio svima koji su učestvovali u potrazi. Policajci su danima tragali za devojčicom, a u akciju su se pored lovaca, građana, preduzeća koja se bave privatnim obezbeđenjem, uključili i pripadnici Vojske Srbije i BIA.

FOTO: MUP Srbije

 
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

T1 televizija u okolini Knjaževca prati poteru za otetom devojčicom (VIDEO)

29.12.2019 - 13:45
Potraga za otetom devojčicom Monikom Karimanović iz okoline Niša i njenim otmičarem traje već deseti dan. Policiji, žandarmeriji, specijalcima, lovcima, planinarima, pridružili su se i pripadnici Bezbednosno informativne agencije i vojna policija i tragači, ali od jutros i puno dobrovoljaca iz Niša i drugih krajeva Srbije. Jedini cilj je pronaći devojčicu....Više

Nastavljena danonoćna potraga za Monikom Karimanović i njenim otmičarem. Priključila se i Vojska Srbije (FOTO)

29.12.2019 - 10:15
Ovo je deveti dan potrage za Monikom Karimanović i osumnjičenim za njenu otmicu, Ninoslavom Jovanovićem. U opsežnu pretragu terena danas se uključila i Vojska Srbije, ranije pripadnici Bezbednosno informativne agencije i zabrinuti roditelji iz svih krajeva Srbije koji žele da pomognu u pronalaženju "malčanskog berberina" i otete devojčice. Koriste se svi tehnički resursi i potraga se ne prekida...Više