Ministar Nebojša Stefanović: Pronađena Monika Karimanović, devojčica komunikativna i svesna

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović iz Suvog dola kod Niša pronađena je deset dana od nestanka, potvrđeno je RTS-u. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je devojčica komunikativna i svesna. Stefanović je za Tanjug naveo da je devojčica pronađena u ataru sela Svrljiški Miljkovac i da će biti predata Hitnoj pomoći.

“Pretpostavlja se da je Jovanović na teritoriji Niškog okruga i intenzivno se traga za njim, očekujem da će pripadnici policije uspeti da dođu do njega”, rekao je Stefanović. Ministar je istovremeno zahvalio svima koji su učestvovali u potrazi. Policajci su danima tragali za devojčicom, a u akciju su se pored lovaca, građana, preduzeća koja se bave privatnim obezbeđenjem, uključili i pripadnici Vojske Srbije i BIA.

FOTO: MUP Srbije

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *