PU ĐULIĆI na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava u Beogradu

Pod kupolama Beogradskog sajma, od danas se održava Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava. Pod sloganom “Pobedi znanjem”, predškolske ustanove iz cele zemlje predstavile su nove načine učenja i igre, tradicionalne i uz digitalne tehnologije.

Na štandu Ministarstva prosvete pod sloganom „Pobedi znanjem“ predstavljeni su i predškolci i njihovi vaspitači iz PU „Đulići“ iz Zaječara,

Danas smo imali čast i zadovoljstvo da primere inspirativne prakse koju razvijamo u našim vrtićima predstavimo na Sajmu obrazovanja. Ministaraka Slavica Đukic Dejanovic je na našem štandu razgovarala sa decom predškolskog uzrasta. Veliku zahvalnost dugujemo pomoćniku ministra Milanu Pašiću i predstavnicama Ministarstva prosvete Danijeli Đogo i Đurđici Miladinović, kao i deci, roditeljima i vaspitačima.
Doneli smo mnogo materijala, i bilo je dosta različitih igara kojih se deca inače igraju u vrtiću. Deca su uključivala decu, odrasle, prolaznike, posetioce, razvila se lepa kreativna atmosfera, kaže Tanja Jovanović, direktorka Predškolske ustanove “Đulići” .

Na zajedničkom štandu, uz mališane iz Zaječara, aktivnosti predstavljaju i mališani iz PU„Včielka“ iz Bačkog Petrovca, „Naša radost“ iz Smedereva, „Jelica Obradović“ iz Mladenovca, „11. april“ sa Novog Beograda i „Čukarica“ iz Beograda.

foto: Ministarstvo prosvete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *