Najjači na “Strongmen kupu Knjaževca” je Nišlija Marko Vučić

Najjači ljudi iz Srbije, Bugarske i Rumunije pokazali su fantastičnu snagu i umeće na 4. Strongmen kupu, održanom minulog vikenda u Knjaževcu. Na kraju, najviše razloga za zadovoljstvo imao je Nišlija Marko Vučić, koji je trijumfovao ispred Roberta Marijana iz Rumunije i takmičara iz Bugarske Petja Hristova, koji je drugu godinu zaredom takmičenje u Knjaževcu završio na trećem mestu.

Publika je imala priliku da uživa u nekoliko izuzetno zanimljivih disciplina: vučenje kamiona teškog 8 tona, nošenje kofera od 270 kilograma, podizanje balvana iznad glave od 120 kilograma težine, podizanje bučice od 53 kg iznad glave jednom rukom, nošenje tereta od 340 kilograma i super joka od 270 i 310 kilograma, kao i penjanje tereta na četiri nivoa piramide od 160, 180 i 230 kilograma.

Četvrto po redu takmičenje za najjačeg čoveka regiona organizovali su Sportski savez Knjaževca i Strongman savez Srbije. Nadmetanje je održano pod pokroviteljstvom lokalne samouprave i uz tehničku podršku Pauerlifting i bodibilding sportskog kluba „Knjaževac“.

izvor. Glas sporta, foto: Ivana Vulikić Vučić

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *