Nagrade za najuspešnije pojedince i ustanove na Dan opštine Knjaževac

Svečanom akademijom u Domu kulture u Knjaževcu danas je obeležen Dan opštine. Najzaslužnijim ustanovama i pojedincima dodeljene su nagrade i priznanja.

Majska nagrada, kao najveća opštinska potvrda dostignuća ove godine uručena je Domu kulture Knjaževac zbog odgovornog poslovanja i zalaganja zaposlenih koji daju doprinos unapređenju kulture i razvoju kulturnog stvaralaštva.

Nagrada je takođe dodeljena Sektoru za vanredne situacije MUP-a, za poseban doprinos unapređenju bezbednosti i izgradnji i opremanju Vatrogasnog doma. Privredno društvo Mako teks doo, nagrađeno je zbog kontinuiranog rada na polju privatnog preduzetništva.

Priznanje je pripalo duvačkom orkestru “Timočki veseljaci” za izuzetan uspeh u oblasti kulture, kao i Miljani Stanojević, učenici drugog razreda Knjaževačke gimnazije za ostvarene natprosečne rezultate, pre svega za osvojena prva mesta na državnim takmičenjima iz fizike i matematike.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *