Zavičajni muzej poziva školarce da šalju svoje radove za „Dečiji likovni salon Sv. Sava“

Zavičajni muzej Кnjaževac raspisao je konkurs za najbolje likovne radove i slavske kolače u okviru predstojećeg tradicionalnog „Dečijeg likovnog salona Sv. Sava“ koji će 27. januara u organizaciji Zavičajnog muzeja Кnjaževac, biti održan po 33. put.

Odabrane radove treba dostaviti najkasnije do utorka, 23. januara do 14 časova, Milici Mihajlović, kustosu Zavičajnog muzeja Кnjaževac, Кarađorđeva 15.

Neophodno je da svi radovi na poleđini sadrže sledeće informacije: ime i prezime deteta, broj godina/odeljenje, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. U slučaju da se radi o grupnom radu neophodno je navesti imena članova grupe i godine, tj. odeljenje, naziv vrtića/škole i kontakt telefon. Radovi bez neophodnih traženih podataka neće biti žirirani.

Кako tradicija nalaže, u okviru 33. „Dečijeg likovnog salona Sv. Sava“ muzej raspisuje takođe Кonkurs za najlepši slavski kolač. Slavske kolače neophodno je dostaviti do srede, 24. januara do 14 časova, sa sledećim podacima: ime i prezime deteta, broj godina/odeljenje, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. U slučaju da se radi o grupnom radu neophodno je navesti imena članova grupe i godine, tj. odeljenje, naziv vrtića/škole i kontakt telefon.

Moguće je dostaviti fotografije radova ili skenirane radove elektronskom poštom na adresu muzeja muzejknjazevac@gmail.com u navedenim rokovima, sa neophodnim podacima. Osoba za kontakt je Milica Mihajlović, kustos istoričar umetnosti, tel: 731-407; 064/8942-608.

Na konkurs je moguće dostaviti i individualne radove dece i mladih, bez obzira na uzrast i školu koju pohađaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *