Kreativni kampovi za mlade ove godine u staroplaninskom selu Crni Vrh (VIDEO)

Selo Crni Vrh, u podnožju Stare planine, ugostilo je ovih dana 30-ak mladih ljudi okupljenih oko Kreativnih kampova iz oblasti fotografije, muzike i igre. Njihov petodnevni rad biće predstavljen na 62. Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu koji počinje u sredu, 2. avgusta. Organizator je Dom kulture Knjaževac, a pokrovitelj Opština Knjaževac.

Кroz projekat „Omladinska umetnička mreža“, koji za cilj ima da stvori okruženje za razvoj talenata i kreativnih veština mladih, ovogodišnji kamp iz oblasti muzike, fotografije i igre, okupio je 30-ak mladih u staroplaninskom selu Crni Vrh. Na svakom od kampova je desetoro učesnika, koji imaju svoje mentore. Nekome je ovo prvo učešće na kampu, a ima i onih kojima se druženje i razmena ideja dopala od 2021. godine pa su uspeli da i ove godine budu deo ovog događanja:

Nakon završetka kampa, svojim dostignućima mladi će ulepšati prvo veče 62. Festivala kulture mladih Srbije, 2. avgusta, od 21 sati, kada će biti održano “Veče talenata Omladinske umetničke mreže”.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *