Nagrađeni najbolji u knjaževačkom sportu

Sportski savez Кnjaževca proglasio je najbolje sportiste i sportske poslenike na teritoriji opštine u 2022. godini.

Plaketa i nagrada za najboljeg sportistu otišla je u ruke Dalibora Okolića, člana OSR „Beli Timok“ i reprezentativca Srbije u ribolovu, člana nacionalnog tima koji se minule godine okitio titulom svetskog prvaka u Belgiji.

Najbolji mladi sportista je Aleksandar Ćirković, državni rekorder u streličarstvu mlađih kategorija iz Кnjaževca, dok je najbolji sportista u kategorijama multidisciplinarnih sportova Denis Aleksić, član Pauerlifting i bodibilding sportskog kluba „Кnjaževac“, osvajač brojnih odličja na državnim i balkanskim prvenstvima u toku 2022. godine.

Za najboljeg trenera u toku protekle godine proglašen je Danijel Janevski, diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i trener Gimnastičkog kluba „Olimp“, gde je u tandemu sa bratom Stefanom isklesao više od 400 mladih sportista od 2015. godine kada je jedan od mlađih knjaževačkih klubova formiran.

Novi sportski i rekreativni kompleksi, ulaganje u infrastrukturu i razvoj sportskog turizma, samo su neke od stvari kojima se opština Кnjaževac može pohvaliti u godini za nama.

foto: Glas sporta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *