Završna svečanost dečije manifestacije “Čarobne police Bibi Slikovčice 2022”

Narodna biblioteka “Njegoš” u Knjaževcu organizuje završne svečanosti Manifestacije dečjeg stvaralaštva “Čarobne police Bibi Slikovčice”, koja se već sedam godina zaredom odvija u saradnji sa najpoznatijim stvaraocima za decu i mlade.

U devet Bibinih kreativnih ateljea (novinarskom, dramskom, fotografskom, književnom, jutjuberskom, likovnom, muzičkom, ateljeu vizuelne poezije i ateljeu narodne tradicije) ove godine je učestvovalo oko 130 đaka knjaževačkih osnovnih i srednjih škola, kao i učenici nekoliko osnovnih škola iz Niša i Beograda.

Večeras od 19 sati u Društvenom klubu Doma kulture Knjaževac, biće organizovana promocija slikovnice “Cici mu” Popa D. Đurđeva.

Završna svečanost pod nazivom “Kad je srce puno” je u sredu, od 10 i od 12 sati, u velikoj sali Doma kulture. Predviđeno je predstavljanje učesnika, izložba radova Bibinih kreativnih ateljea i likovnog konkursa, promocija Bibine čarobne knjige i premijera razigranog filma “Glancanje zvezda po Igoru Kolarovu”.

Pokrovitelji Manifestacije su Ministarstvo kulture i informisanja i Opština Knjaževac.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.