Denis Aleksić iz Pauerlifting i Bodibilding sportskog kluba Knjaževac osvojio medalje na dva takmičenja

Proteklog vikenda Pauerlifting i Bodibilding sportski klub Knjaževac učestvovao je na dva takmičenja na kojima je postigao zapažene rezultate.

U Čačku je održano Državno Prvenstvo Srbije u Bodybuilding-u, Fitness-u i Bodyfitness-u gde je nastupilo više od 120 takmičara. Za Pauerlifting i Bodibiilding sportski klub Knjaževac nastupio je Denis Aleksić u kategoriji Mens Physique -178cm, i osvojio srebrnu medalju. Denisu je ova vicešampionska titula pomogla da objedini titulu vicešampiona sa Balkana osvojenoj ove godine u Knjaževcu. Samim tim pozvan je u reprezentaciju Srbije na narednom međunarodnom takmičenju koje će takođe biti održano u Čačku, u okviru Dijamantske lige najboljih takmičara iz Evrope, od 21. do 23. oktobra 2022. godine.

Na memorijalnom kupu Novica Pauljičić održanom u Boru, nastupilo je oko 40 takmičara iz 9 klubova. Za Powerlifting i Bodibilding sportski klub Knjaževac Denis Aleksić je nastupio u dve kategorije i to u kategoriji Mens Physique Open i u Bodybuilding do 80kg. Denis je u ovim kategorijama u jakoj konkurenciji osvojio dve srebrne medalje.

Odlazak na ova prvenstva pomogao je Sportski Savez Knjaževac i lokalna samouprava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *