Knjaževac: Uhapšen osamnaestogodišnjak osumnjičen za dve teške krađe i pokušaj krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu, intenzivnim radom, rasvetlili su dve teške krađe i tešku krađu u pokušaju i, u saradnji sa nadležnim tužiocem, uhapsili Dž. M. (2004) iz Knjaževca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Takođe, policija će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka iz Knjaževca, osumnjičenog za ista krivična dela, podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Dž. M. se sumnjiči da je 13. ujutru, sa sedamnaestogodišnjakom, isekao žičanu ogradu i ušao u krug fabrike u Knjaževcu u kome se nalazi više preduzeća i iz dve hale ukrao alat i pet kanti sa bronzom i uljem čija se vrednost procenjuje na oko 245.000 dinara, kao i da je iz radne mašine i kamiona istočio oko 200 litara dizel goriva, navodi se u saopštenju PU Zaječar.

Takođe su, istog dana, pokušali da uđu u još jednu halu, ali iz nje nisu ništa ukrali.

Policija je pronašla deo ukradenih stvari koje će biti vraćene vlasnicima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Knjaževcu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *