Milan Đokić ponovo dobio poverenje da vodi knjaževačku opštinu (VIDEO)

Milan Đokić izabran je danas na sednici Skupštine opštine Knjaževac ponovo za predsednika opštine. Đokić, rođen 1972. godine u Knjaževcu  magistar je fizičke kulture i na funkciji predsednika ove timočke opštine je od 2012. godine. On je danas, pred novi četvorogodišnji mandat između ostalog istakao da su pred Knjaževcem tri osnovna stuba daljeg ekonomskog razvoja. To su poljoprivreda, turizam, mala i srednja preduzeća.

Govoreći o agraru rekao je da je proteklih godina stvorena sirovinska baza a da će ubuduće akcenat biti na preradi poljoprivrednih proizvoda. Kada je reč o turizmu, naveo je da će biti nastavljen investicioni ciklus na Staroj Planini i završen kompleks na Banjici.

Đokić je tekođe rekao da je završena kompletna dokumentacija za bescarinsku zonu u Knjaževcu i pored ostalog najavio niz infrastrukturnih radova u narednom periodu.

Za njegovog zamenika danas je izabran Branislav Josifović koji je i do sada bio na ovoj funkciji, a odbornici su izglasali sedmočlano opštinsko veće.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *