Sajam zapošljavanja u Knjaževcu nudi nova radna mesta

Filijala Zaječar Nacionalne službe za zapošljavanje i ispostava Knjaževac organizuju Sajam zapošljavanja, u ponedeljak, 21. marta u Domu kulture u Knjaževcu. Otvaranje sajma je u 11 sati.

Svoje učešće na sajmu potvrdilo je 15-ak poslodavaca sa ponudom od preko 50 radnih mesta. Među kompanijama koje će se predstaviti su Giuseppe Leva Knjaževac, Kids beba Beograd, Kran ing, Džervin, MDS SZR Knjaževac, Mobi furniture, SP Resort, Kalna, Podrum Džervin 1927, BK Beby Knjaževac…

Među ponuđenim radnim mestita biće šivači tekstila, bravari, monteri, zavarivači, viljuškaristi, radnici iz prehrambene struke, operateri na CNC mašini, obrađivači drveta, inženjeri u drvnoj industriji, konobari, kuvari, recepcioneri, spremačice, higijeničari, hemijski tehničari, vozači…

Radi evidentiranja učešća na sajmu i dodatnog informisanja, tražioci zaposlenja mogu da se obrate svom savetniku za zapošljavanje, a poželjno je da sa sobom na sajam ponesu radnu biografiju (CV) kako bi mogli da konkurišu za zaposlenje.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *