Noć vinila u Gimnaziji, uz razmenu gramofonskih ploča

„Noć Vinila“ zakazana je za sutra a ovu zanimljivu manifestaciju organizuje Učenički parlament zaječarske Gimanzije gde će se  ljubitelji zvuka gramofonske ploče  okupiti u 16 časova. Učesnici će razmenjivati ploče i slušati pesme sa ploče i nekog od digitalnih izvora zvuka, i dati ocene koji je bolji.

Takođe, oni koji nikada nisu imali priliku da vide i čuju gramofonsku ploču imaće tu mogućnost a na kraju večeri će jedan posetilac dobiti nagradu koju je obezbedio donator, vinylstore.rs.
Cena karte je 100 dinara, i kupovaće se na ulazu u Gimnaziju. Pored mesta za prodaju ulaznica biće i donatorska kutija, gde će gosti moći da doniraju novac koji će biti usmeren u renoviranje učeničkog kutka u Gimnaziji u Zaječaru. Podsetnik za sve koji planiraju da u četvrtak, 25. novembra posete “Noć Vinila”- obavezno je nošenje zaštitne maske.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura, Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *