Do kraja ove sedmice program 60. Festivala kulture mladih Srbije u Knjaževcu

U Knjaževcu se danas nastavlja program ovogodišnjeg 60. jubilarnog Festivala kulture mladih Srbije koji traje do 22. avgusta.

Od 20 sati na Trgu počinje program “Detinjstvo fest i Family maskenbal”, a od 22 sata je koncert Van Goga na Gurgusovačkoj kuli.

U sredu u istom prostoru, ali od 21 sat je planirana projekcija filma “Južni vetar 2-Ubrzanje”. U četvrtak, 19. avgusta, od 20 sati na Trgu počinje Filmski maraton za sve uzraste, a u 22 sata Ana Bekuta održaće koncert na Gurgusovačkoj kuli. Naredne večeri u isto vreme nastupiće pevač Aco Pejović, a od 16 sati, u Domu kulture planirano je emitovanje emisije Radio Beograda 2 “Gutenbergov odgovor”. Poslednja dva dana festivala posvećena su Pesničkom programu “Timočka lira”, a publiku na Gurgusovačkoj kuli zabavljaće članovi grupe “Riblja čorba”.

Podsetimo, ulaz za decu iz Knjaževca je besplatan, samo je potrebno, uz određenu dokumentaciju, da se obrate Domu kulture, svi odrasli ulaznice plaćaju 200 dinara. Da bi ste ušli u Gurgusovačku kulu potrebno je sledeće: potvrda da ste vakcinisani ili potvrda o preležanom korona virusu ili PCR test koji nije stariji od 72 sata, ili Ag test koji nije stariji od 48 sati.
Ukoliko ne posedujete ništa od ove dokumentacije onda vas testiraju po ceni od 400 dinara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *