Za predstojeće praznike kupanje na bazenu “Banjica”, ali i skijanje na Staroj planini

Na radost brojnih Knjaževčana, ali i gostiju koji planiraju da provedu praznične dane u Knjaževcu i okolini, olimpijski bazen “Banjica” sa termalnom vodom, počinje sa radom u subotu, 1. maja.
Radno vreme bazena u toku prazničnih dana biće od 11 do 16 časova. Ostalim danima bazen će raditi od 11 do 18 sati. Četvrtkom bazen neće raditi. Sezonske karte iz prethodnih godina važiće do 31. maja. Cena ulaznice je 200 dinara.

Bazen je ovih dana kompletno očišćen i spreman da primi prve kupače.
Prema prognozama, za vikend su najavljene prave letnje temperature koje će se kretati oko 29 podeljka, a važno je i napomenuti da je temperatura vode u bazenu takođe oko 29 stepeni.

Za one koji bi radije skijali obradovaće vest da će Ski centar Stara planina raditi tokom praznika, za Prvi maj i Vaskrs, u periodu od 30. aprila do 4. maja, od 9 do 16 sati, a za skijanje će biti spremne 3 staze koje prate gondolu i dečiji poligon.

Za vreme prazničnog rada, važiće popust od 30% na cenu ski karata (od poludnevnih do petodnevnih), kao i 35% preko web shopa. U prazničnom periodu neće važiti sezonske karte, kao ni karte 10/sezona.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *