Nov ulični mobilijar u Timočke bune

U delu ulice Timočke bune (od pozorišta do ulice Nikole Pašića i ka  Dositejevoj), radnici JKP “Timok održavanje”, postavili su nov ulični mobilijar. Ukupno je urađeno 35 novih klupa za sedenje, 19 samostojećih kanti za otpatke, 1 kombinovana kanta za razdvajanje reciklažnog otpada (papir, staklo i drugi otpad) i 1 odlagalica za bicikle.

-U uverenju da ćemo svi zajedno, uživati u lepšem i uređenijem prostoru, i da ćemo umeti da sačuvamo novopostavljenu urbanu uličnu opremu, trudićemo se da u narednom periodu osvežimo, sličnim mobilijarom, i druge ulice i parkove u gradu. Stari mobilijar iz ove ulice, nakon reparacije u JKP “Timok održavanju” biće postavljen u nekom drugom prostoru koji do sada nije imao isti”, rekao je gradonačelnik Boško Ničić.

Nakon završenih  radova, u punom sjaju, proradila je  kompletna rasveta, kao i fontana na novoformiranoj parkovskoj “oazi”, preko puta “Popove plaže”.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.