Zavičajni muzej Knjaževac ove godine organizuje 30. Dečiji likovni salon Sveti Sava

Zavičajni muzej u Knjaževcu će u nešto izmenjenim uslovima i ove godine realizovati tradicionalni “Dečiji likovni salon Sv. Sava” koji će 27. januara 2021. godine biti održan po trideseti put.

Tim povodom ova ustanova kulture raspisuje nagradni konkurs za najbolji likovni rad i najlepši slavski kolač.

Tema za likovni rad je kao i prethodnih godina slobodna. Odabrane radove treba dostaviti najkasnije do petka 22. januara, do 14 sati, Zavičajnom muzeju Knjaževac u Karađorđevoj 15. Neophodno je da svi radovi na poleđini sadrže sledeće informacije: ime i prezime deteta, broj godina/razred, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. Radovi bez neophodnih traženih podataka neće biti žirirani.

Slavske kolače sa navedenim podacima dostaviti Zavičajnom muzeju Knjaževac do ponedeljka 25. januara do 12 sati.

S obzirom na epidemijsku situaciju i mere u cilju sprečavanja širenja epidemije, iz muzeja apeluju da se radovi dostavljaju lično, ili da se delegira jedna do dve osobe koje će dostaviti radove u ime grupe ili odeljenja, uz poštovanje distance i nošenje zaštitne maske. Takođe, ove godine moguće je fotografije radova ili skenirane radove dostaviti i elektronskom poštom na adresu muzeja muzejknjazevac@gmail.com u navedenim rokovima sa neophodnim podacima. Osoba za kontak: Jasna Mihajlović, tel: 731-407; 064/8942-614.

FOTO: fb zavičajni muzej knjaževac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *