Asfaltirana jedna od najdužih ulica u Nikoličevu, gradonačelnik obišao i ostale infrastrukturne i građevinske radove (VIDEO)

U Zaječaru i okolini je trenutno aktivno 10-ak gradilišta. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić izjavio je, obilazeći radove u Nikoličevu sa svojim saradnicima, da će do kraja godine asvaltiranja biti ukupno u 12 seoskih mesnih zajednica. Meštani Nikoličeva danas su sa radošću dočekali asfalt u dužini od oko pola kilometra u jednoj od najdužih ulica u selu, koja je do sada bila jedva prohodna uglavnom za traktore. Vrednost radova je 3 i po miliona dinara, a prema rečima gradonačelnika Ničića, na proleće ostaje da meštani odrade odvodne kanale kako padavine ne bi ugrožavale novi asfalt.

Ovih dana nastavlja se i asfaltiranje dve ulice i trga u Velikom Izvoru, a završeno je presvlačenje i krpljenje puta kod Donje Prlite, u dužini od 1.600 metara. Raskrčeno je rastinje na pravcu zvanom Belgijska pruga.

Gradonačelnik je danas obišao i Sportsku halu i Osnovnu školu “Hajduk Veljko” gde su u toku završni radovi, tako da će đaci najverovatnije nakon zimskog raspusta, ponovo biti u svojoj potpuno rekonstruisanoj školi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *