Konkurs za buduće vlogere iz Zaječara i Knjaževca otvoren do 18. oktobra

U okviru projekta “Kulturno nasleđe Zapadnog Balkana u 24 sata – WB Cultural Heritage in 24 hours”, podržanog programom “Tandem Western Balkans”, u Dečijem centru u Zaječaru biće održan seminar, na kome će mladi zainteresovani da postanu vlogeri, naučiti da snimaju i montiraju svoje vlogove. Tema projekta je promocija kulturnog nasleđa upotrebom savremenih metoda, na društvenim mrežama.

Seminar će biti organizovan u Dečijem centru od 23. do 25. oktobra, a namenjen omladini od 14 do 16 godina. Svi zainteresovani iz Zaječara i Knjaževca mogu se prijaviti do 18. oktobra.

Kroz projekat će šesnaestoro mladih iz Zaječara iz Knjaževca naučiti kako da snime, montiraju i promovišu svoje vlogove, kao i kako da se ponašaju pred kamerama. Pored toga, mladi će na interaktivan način predstaviti svojim vršnjacima kulturno nasleđe iz svojih lokalnih zajednica kroz vlogove, koje će svako od njih tokom trajanja projekta uraditi. Mladima će biti obezbeđena i mentorska podrška u kreiranju vlogova i daljem usavršavanju.

Za više informacija, možete pisati na mejlove decijicentarzajecar@gmail.com ili preko stranica Dečiji Centar i Balkan Network for Local Democracy.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *