Sedam medalja za PBBSK Knjaževac

Powerlifting i bodybuilding sportski klub “Knjaževac” proteklog vikenda nastupio je sa trojicom takmičara na Državnom Prventsvu u Zemunu i Ahilej Open-u ,,Trofej Beograda”. Osvojeno je ukupno 7 medalja, od čega je jedna zlatna, pet srebrnih i jedna bronzana.

Takmičari knjaževačkog kluba predstavili su se na “Državnom prvenstvu”, na kojem je učestvovalo oko 80 takmičara. U kategoriji Juniora u bodibildingu do 75 kg i kategoriji seniora do 70 kg, nastupio je Ivan Savić koji je poneo titulu vicešampiona države sa osvojene dve srebrne medalje. U kategoriji Mens Physique do 182 cm, takođe titulu vicešampiona države i drugo mesto zauzeo je Denis Aleksić, dok je u Open Bodi klasiku peto mesto pripalo Dušanu Saviću.

Na Ahilej Open-u “Trofej Beograda” na kojem je učestvovalo oko 70 takmičara Ivan Savić nastupio je u kategoriji Juniora Bodibilding gde je zauzeo drugo mesto, dok je u seniorskoj kategoriji Bodybuilding do 70 kg zauzeo prvo mesto. U kategoriji Mens Physique do 182 cm nastupio je Denis Aleksić, koji je osvojio srebrnu medalju. Dušan Savić u kategoriji Bodybuilding preko 90 kg, osvojio je bronzanu medalju.

Powerlifting i bodybuilding sportski klub “Knjaževac” ove sezone već ima 13 medalja, a odlazak na gore spomenuta prvenstva pomogli su lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *