Članovi PBBSK Knjaževac doneli šest medalja klubu

Minulog vikenda takmičari Pauerlifting i Bodi bilding sportski klub Knjaževac imali su uspešan nastup sa 3 takmičara, osvojivši ukupno 6 medalja, od čega je jedna zlatna, dve srebrne i tri bronzane medalje.

U subotu, 26. septembra, 3 takmicara PBBSK Knjaževac nastupali su na Yamamoto Jagodina Open Kupu. Na ovom međunarodnom kupu učestvovalo je oko 90 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. U kategoriji juniora u bodibildingu do 75kg osvojio je zlatnu medalju Ivan Savić. U kategoriji Mens Physique – 178cm cetvrto mesto zauzeo je Denis Aleksic, dok je u Bodi klasiku +180cm Dusan Savić zauzeo šesto mesto.

U nedelju, 27. septembra, takmičari PBBSK Knjaževac nastupili su i na Srbija Open Kupu – Memorijalni kup Novica Pauljičić na kome je učestvovalo oko 70 takmičara iz regiona. Ivan Savić nastupio je u kategoriji Juniora Bodibilding open gde je osvojio drugo mesto dok je u seniorskoj kategoriji Bodibilding do 80kg osvojio treće mesto. U kategoriji Mens Physique – 182cm nastupio je Denis Aleksić gde je osvojio drugo mesto, a u kategoriji Bodi Klasik – 180cm osvojio je treće mesto. Dušan Savić nastupio je u kategoriji Klasik Fizik Open gde je osvojio peto mesto a u kategoriji Bodi Klasik +180cm osvojio je treće mesto.

Odlazak na ovo prvenstvo pomogli su lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *