Sergej Trifunović uporno izbegava da se pojavi pred sudom u postupku koji se vodi zbog teških optužbi iznetih na račun predsednika opštine Knjaževac (VIDEO)

Danas je u Osnovnom sudu u Knjaževcu okončana glavna rasprava u postupku po tužbi za naknadu štete zbog neistina izrečenih putem medija, koju je podneo predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić protiv Sergeja Trifunovića a vezano za izjavu Trifunovića iz februara prošle godine u kojoj se navodi da je Đokić uhapšen sa 170 grama kokaina.

Povodom ovog sudskog postupka Milan Đokić je izjavio da u nedostatku bilo kakvih realnih argumenata kojim bi kritikovali rezultate rada, kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou, lideri opozicije ne prezaju od najgnusnijih laži.

Tokom trajanja postupka, kako navodi Đokićev advokat Željko Ristić, tuženi Trifunović nijednom nije pristupio suđenju, tvrdeći da je sprečen ili da nije dobio poziv. Takođe, tuženi nijednom nije pokušao da dokumentuje svoju tvrdnju, odnosno da dokaže sve što je ranije izrečeno. Ono što je obeležilo današnje ročište jeste činjenica da je tuženi zajedno sa svojim punomoćnikom imao uredan poziv, međutim nije se odazvao, niti pružio dokaz zbog koga bi sud razmatrao eventualno odlaganje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *