Policijski bilten za sredu, 4. mart

Pripadnici knjaževačke policije uhapsili su B.M. (1982) iz okoline Knjaževca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on provalio u kuću tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz koje je ukrao novac, navodi se u saopštenju PU Zaječar.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Pripadnici boljevačke policije uhapsili su M.M. (1997) iz Zaječara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa. Sumnja se da je on od decembra 2019. do februara 2020. godine na području sela Bačevica, više puta ukrao naftu iz nezaključanih rezervoara radnih mašina jednog preduzeća iz Beograda. Sumnja se da je na ovaj način ukrao oko 950 litara nafte, navodi se u saopštenju PU Zaječar.  Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru i Knjaževcu uhapsili su M.J. (1996) iz Kladova zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je na putu Knjaževac-Zaječar, u automobilu „fijat“ u kome je bio osumnjičeni, pronašla 170 grama marihuane, piše u saopštenju PU Zaječar.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Pripadnici negotinske policije uhapsili su M.S. (1995) iz Negotina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla dva paketa sa oko 910 grama marihuane, navodi se u saopštenju PU Bor.
Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika, Vesti Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *