Opština Knjaževac kupila IMT

Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac potpisao je danas u Beogradu ugovor vredan 78 miliona dinara, o kupovini bivše Fabrike ozubljenja IMT-a.

Da podsetimo, nakon posete predsednika Vučića Knjaževcu, Vlada Republike Srbije odobrila je opštini Knjaževac pomoć u vidu 90 miliona dinara. Ta sredstva, kako je ranije rekao Đokić, bila su neophodna kako bi se realizovalo  ono o čemu se razgovaralo kao o  prioritetu u prethodnim godinama, ali nije bilo finansijske mogućnosti da se to i realizuje.

“Radi se o kupovini hale bivše Fabrike ozubljenja IMT-a. Taj objekat ćemo svuda oglašavati i potruditi se da dovedemo nekog velikog investitora, koji će zaposliti Knjaževčane, otvoriti nova radna mesta. Dobro je i što će sredstva od kupovine fabrike biti podeljena bivšim radnicima IMT-a. Njih 150 dobiće novac za ono što im je IMT ostao dužan”, rekao je Milan Đokić sredinom oktobra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *