Javna tribina Udruženja ZA ČESME o zaštiti životne sredine, u subotu, 24. aprila, u Balta Berilovcu

U subotu, 24. avgusta, u Školi učitelja Jove (stara škola) u Balta Berilovcu, Udruženje „Za česme“ održaće javnu tribinu, čiji je cilj edukacija stanovništva o važnosti zaštite životne sredine.

Održanje biodiverziteta Stare planine, jedna je od predviđenih ekoloških tema o kojoj će se diskutovati na ovoj tribini. Neposredno pre tribine, biće prikazan dokumentarni film produkcijske kuće Za media o Janjskoj i Ravnobučkoj reci koje su ugrožene izgradnjom mini hidro-elektrana, kao i nekoliko kratkih ekoloških filmova Boška Savkovića. Večernje sate nakon tribine, obojiće muzika starogradskog orkestra. Javna tribina je deo projekta „ZA EKO S(A)VEST“.

O tribini i borbi za očuvanje životne sredine, govoriće sutra uveče na T1 televiziji, Aleksandar Cale Marjanović i Ljiljana Đenić iz Udruženja “Za česme”. Emisija počinje u 20 sati.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *