Sutra počinje Festival kulture mladih u Knjaževcu

Festival kulture mladih Srbije održava se u Knjaževcu 58. put, a svečano otvaranje zakazano je za sredu, 24. jul u 20 sati ispred Doma kulture.

Pola sata ranije u holu Domu kulture biće priređena izložba radova studenata Fakulteta likovnih umetnosti iz Niša. Dan kasnije, u četvrtak 25. jula, od 20 sati na programu je porodični maskenbal – Detinjstvo fest na trgu ispred Doma kulture, a centalni događaj te večeri je nastup poznate pop zvezde Severine koja će koncert održati u Gurgusovačkoj kuli od 22 sata. 

Mladi knjaževački talenti svoje umeće pokazaće u petak, na trgu Doma kulture od 20 sati, dok će ljubitelje rok muzike u Grgusovačkoj kuli te večeri zabavljati Neverne bebe, čiji je nastup zakazan za 22 sata.

Promocija knjige prošlogodišnjeg pobednika Timočke lire je četvrte festivalske večeri, u subotu 27. jula od 20 časova na platou ispred Doma kulture. Od 22 sata u Gurgusovačkoj kuli nastupa Saša Matić.

Međunarodna izložba radova mladih Mihajila Lišanina je 28. jula od 19.30 u maloj sali Doma kulture, pola sata kasnije je pesničko veče “Timočka lira”na trgu Doma kulture. Na istom prostoru, poslednja dva dana Festivala biće emitovani crtani filmovi za decu od 20 sati.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *