Knjaževčani se plasirali u završnicu takmičenja CITY GAMES, igre u Zaječaru pomerene za četvrtak uveče

Na knjaževačkom bazenu “Banjica” sinoć su održane kvalifikacije City games takmičenja, verzija nekadašnjih “Igara bez granica”. Učestvovalo je šest ekipa, a prvo mesto pripalo je domaćinu, ekipi Knjaževca, koja se trijumfom na kvalifikacijama u Sokobanji prethodnog vikenda, plasirala u završnicu takmičenja.

Nastup u polufinale obezbedila je i ekipa Zaječara, koja je sinoć osvojila drugo mesto. Polufinale City games takmičenja održava se u Loznici, a finale je u Čačku.

Inače, zbog najavljenih loših vremenskih uslova za sutra, City games igre na vodi biće održane u Zaječaru dan kasnije, u četvrtak od 19,30 na gradskom bazenu u Zaječaru. Igrе sе baziraju na tradicionalnim disciplinama, što jе vidljivo i iz njihovih naziva: vodеna alka, lеtеći vatеrpolo, vuča konopca, trka magaraca, vodеna košarka… Ukupno jе 13 različitih disciplina na programu, a Zaječar je jedan od gradova domaćina kvalifikacija za državno takmičenje.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *