CITY GAMES 8. jula od 19,30 na bazenu u Knjaževcu

City Games karavan i ovog leta nastavlja svoje putovanje po Evropi a u Knjaževac stiže 8. jula. U jubilarnoj desetoj sezoni, nakon održanih 312 igara, očekuje vas pravi spektakl na vodi na gradskom bazenu od 19,30.

Ova manifestacija kroz zabavu i sport svako leto jača prijateljstva i veze među gradovima i državama koje se takmiče. Ove godine je to čak 150 ekipa iz evropskih gradova u kojima se tokom letnjih meseci održavaju kvalifikaciona takmičenja, kaže nam autor i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Igre su osnovni sadržaj ovog projekta, a osmišljene su tako da zabave publiku i takmičare ali i da podstaknu vrednosti poput prijateljstva i timskog duha i da ukažu na važnost bavljenja sportom.

Igre se baziraju na tradicionalnim disciplinama i proizvodima, što je vidljivo i iz njihovih naziva: vodena alka, leteći vterpolo, vuča konopca, trka magaraca, vodena košarka… Ukupno je 13 različitih disciplina koje nude pregršt zabave i adrenalina za sve generacije, kaže Krzyk.

Nakon kvalifikacija u Knjaževcu, City Games nastavlja takmičenja u Zaječaru, Loznici, Subotici, Vrbasu, Inđiji, Somboru i Čačku, gde će biti održano veliko finale za Srbiju. Šampion Srbije predstavljaće našu zemlju na velikom Međunarodnom takmičenju 2020. godine u Sloveniji.

Opštinska uprava Knjaževca poziva sve sugrađane da svojim prisustvom i žestokim navijanjem pomognu svom timu da dođe do pobede, u ponedeljak, 8. jula, na gradskom bazenu od 19,30.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *