Knjaževac: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio fabriku obuće Falc East (VIDEO)

U okviru kampanje “Budućnost Srbije”, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon Boljevca i Sokobanje stigao u Knjaževac.

U susretu sa okupljenim meštanima ispred fabrike “Falk Ist” govorio je o planovima razvoja za ovaj deo Srbije. Kašnjenje u Knjaževac je opravdao lošim putem i najavio za neki dan početak radova na pravcu Knjaževac – Zaječar. 

Knjaževcu treba još jedna fabrika, da time garantujete sigurnu budućnost vašoj deci. Daćemo sve od sebe da Knjaževac izgleda mnogo drugačije i bolje već za nekoliko meseci. Za probleme su krivi oni koji su uništili privredu i oni koji su pozatvarali sve fabrike. Posebno ćemo razmišljati o Timočkom okrugu, kako dodatno da pomognemo i stimulišemo rast, pogotovo dečijim dodacima i davanjem pomoći majkama sa više od četvoro dece.

Penzioneri, svi koji primaju socijalno i zaposleni u javnom sektoru imaće viša primanja, a sve to smo postigli bez povećanja javnog duga, naglasio je Vučić.

Želimo još više da razvijamo Staru planinu kao turističko mesto, ali i da podstičemo voćarstvo, rekao je Vučić.

Kaže, takođe, da će država pokušati “da završi posao oko IMT-a i za taj prostor da se dobije 90 ili 100 miliona” od čega će prvo da se namire radnici kao poverioci.

Nakon razgovora sa građanima Knjaževca, predsednik se uputio u Fabriku obuće Falc East. Direktoru Marčelu Ambrosiju predložio je da prebaci deo proizvodnje iz Brazla u Srbiju, a država će obezbediti subvencije.

Boravak u knjaževačkoj opštini Vučić je završio posetom Vinariji “Jović” u Potrkanju.

 
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *