Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu u Boljevcu, Sokobanji, Knjaževcu, a završni miting Budućnost Srbije u 17 sati u Zaječaru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić posetiće sutra sve tri opštine zaječarskog okruga: Sokobanju, Boljevac, Knjaževac i grad Zaječar. 

Kako je objavljeno na sajtu Predsednika Republike Srbije, Aleksandar Vučić u 12 sati obići će u Boljevcu fabriku poljoprivrednih mašina “Agromehanika” posle čega je planiran i obilazak novoizgradjenog hotela “Ramonda” u naselju Rtanj. 

Posle toga predsednik ide u Sokobanju gde je za 13 sati i 40 minuta planiran susret sa gradjanima i turistima na platou ispred hotela “Zdravljak”. Obilazak zasada jabuka Tera Optima i sastanak sa lokalnim poljoprivrednicima predviđen je za 14 sati u selu Žučkovcu. 

U Knjaževcu će prema najavama u 15 sati i 10 minuta Vučić obići fabriku dečje obuće FALK IST, a oko 16 sati i Vinariju “Jović” u Potrkanju. 

Završno obraćanje Predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić predvidjeno je za 17 sati u centru Zaječara.

Zbog sutrašnjeg mitinga “Budućnost Srbije”, sutra do 19 sati za saobraćaj će biti zatvorene sledeće zaječarske ulice: Generala Gambete, Prote Mateje, Pančićeva, deo Hajduk Veljkove, Krfska, i Dubrovačka dok će ujutru od 7 sati biti za saobraćaj zatvorene i ulice koje vode ka Popovoj plaži.   

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *