Rezultati pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba Knjaževac na I Otvorenom prvenstvu Knjaževca u paraolimpijskoj disciplini benč press za osobe sa invaliditetom

U Knjaževcu je održano I Otvoreno prvenstvo u paraolimpijskoj disciplini “Bench Press” za osobe sa invaliditetom. Pauerlifting i bodi bilding sportski klub “Knjaževac” nastupio je na ovom prvenstvu sa 6 učesnika, od toga 2 žene. Osvojeno je 5  medalja u paraolimpijskoj disciplini “Bench Press”, od toga tri zlatnih, jedna srebrna, jedna bronza, jedno peto mesto i četiri pehara za ukupni plasman. U revijalnom delu prvenstva takmičari ovog kluba osvojili su 3 medalje, od toga 1 zlatnu, dve bronzane i jedan pehar za ukupni plasman.

Na ovom prvenstvu nastupilo je oko 50 učesnika od toga 13 žena, učestvovalo je 8 klubova iz Srbije (Kragujevac, Knjaževac, Niš, Zaječar, Beograd, Smederevo) i dva kluba iz Bugarske (Vidin i Devnja).

Poruka ovog prvenstva bila je “Jednakost u životu i sportu” pa su u skladu sa tim pratioci takmičara i ostali prisutni mogli da se oprobaju u revijalnom delu van konkurencije, tako da je objektivno gledano ovo prvenstvo imalo preko stotinak nastupa. 

Ovo prvenstvo podržali su lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca, kao i mnogobrojni lokalni sponzori koji su obezbedili prikladne nagrade za najbolje takmičare.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *