Pauerlifting i bodi bilding i sportski klub Knjaževac osvojio 11 medalja u Nišu

Minulog vikenda u Nišu je održan tradicionalni 23. Gala kup u Pauerliftingu Classic (bez opreme) i Equipped (sa opremom), na kome je Pauerlifting i bodi bilding i sportski klub “Knjaževac” ostvario izuzetan uspeh, osvojivši ukupno 11 medalja, od čega sedam zlatnih, tri srebrne i jednu bronzana, kao i 5 pehara za ukupni plasman.

Aleksandar Radisavljević osvojio je zlatnu medalju u disciplini „Equipped Pauerlifting“ u kategoriji muškaraca do 105 kg. sa podignutih 560 kg. u totalu. Aleksandar je takođe osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora do 105 kg. i pehar za najuspešnijeg takmičara u kategoriji do 105 kg. sa opremom.

Stefan Dinić osvojio je zlatnu medalju u disciplini „Equipped Pauerlifting“ u kategoriji muškaraca do 83 kg. sa podignutih 480 kg. u totalu. Stefan je takođe osvojio pehar za najuspešnijeg takmičara u kategoriji do 83 kg. sa opremom.

Milan Ničić osvojio je bronzanu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u izuzetno jakoj konkurenciji u kategoriji muškaraca do 83 kg. sa podignutih 467.5 kg. u totalu.

Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u disciplini Bench press za osobe sa invaliditetom u kategoriji do 80 kg. sa podignutih 85 kg. Srđan je takođe osvojio pehar za najuspešnijeg takmičara u kategoriji osoba sa invaliditetom do 80 kg.

Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u disciplini Bench press za osobe sa invaliditetom u kategoriji do 86 kg. sa podignutih 60 kg. Vesna je takođe osvojila pehar za najuspešniju takmičarku u kategoriji osoba sa invaliditetom do 86 kg.

Marija Rakić osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji žena do 72 kg. sa podignutih 235 kg. u totalu. Marija je takođe osvojila zlatnu medalju u kategoriji veteranki M1 do 72 kg i pehar za najuspešniju takmičarku u kategoriji žena do 72 kg.

Milica Mladenović osvojila je srebrnu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji žena do 57 kg. sa podignutih 187.5 kg. u totalu.

Aleksandra Stanković osvojila je srebrnu medalju u disciplini „Classic Pauerlifting“ u kategoriji žena do 52 kg. sa podignutih 205 kg. u totalu. Aleksandra je takođe osvojila srebrnu medalju u kategoriji juniorki do 52 kg.

Učestvovalo je oko 50 takmičara iz 18 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Odlazak na ovo takmičenje pomogla je lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *