Tekijanka deci daruje novogodišnju predstavu i novogodišnji karavan

Kompanija Tekijanka povodom novogodišnjih praznika u svim gradovima opština u kojima posluje poklanja deci novogodišnju predstavu “U potrazi za Deda Mrazom”. Ova kompanija nas je obavestila o rasporedu kretanja karavana. 

Tekijanka karavan i pozorišna trupa svoj put započinju 21. decembra u Knjaževcu, u 9,30 u velikoj sali Doma kulture, a Tekijanka karavan u 11 sati na platou Doma kulture. Besplatne ulaznice potražite na biletarnici Doma kulture u Knjaževcu. 

Put se istog dana nastavlja ka Boru, gde će karavan Tekijanka u 17 sati biti na platou ispred Nove tržnice, a predstava se održava od 19 sati u Sali bioskopa “Zvezda”. Poklon ulaznice se do dana predstave mogu preuzeti na dečijem odeljenju Narodne biblioteke Bor, a na dan predstave i na ulazu u bioskop.

Zaječar će ova vesela družina obići 24. decembra sa dva termina predstave, u 12 i 13 sati u Domu kulture u Kotlujevcu, ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici pozorišta. Nakon predstave se druženje sa Tekijanka karavanom nastavlja na skveru u Zaječaru od 15 sati.

Put Tekijanka novogodišnje čarolije 27. decembra vodi u Negotin, gde je predstava u Domu kulture “Stevan Stojanović Mokranjac” od 13 sati, a Tekijanka karavan od 11 sati na platou Tekijanka supermarketa u centru, kod hotela Inox. 

Istog dana je druženje i u Kladovu, gde vas Tekijanka karavan očekuje od 18,15 kod T marketa, dok se predstava održava od 19 sati u Domu kulture.

Završno odredište ovogodišnjeg Tekijanka karnevala biće Majdanpek, gde karavan stiže u 11,15 u parku kod Tekijanke u centru, dok se predstava održava u Domu kulture od 12 sati.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *