Četiri zlatne medalje za Pauerlifting i bodi bilding klub Knjaževac

U Beogradu je juče održano prvenstvo “Trofej Beograda” u Classic Bench press-u (bez opreme), na ovom prvenstvu učestvovalo je oko 60 takmičara iz 21 kluba iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pauerlifting i bodi bilding sportski klub “Knjaževac” nastupio je na ovom prvenstvu sa dva takmičara i dve takmičarke, od toga jedna osoba sa invaliditetom. 

Osvojene su četiri zlatne medalje, jedno deveto mesto, kao i pet pehara za uspeh u ukupnom plasmanu, a to je po kategorijama izgledalo ovako:

Srđan Ristić zauzeo je prvo mesto u kategoriji muškaraca u konkurenciji osoba sa invaliditetom do 80 kg. sa podignutih 85 kg. Srđan je takođe proglašen za najjačeg takmičara u ovoj kategoriji.

Milan Ničić osvojio je deveto mestou veoma jakoj konkurenciji u kategoriji muškaraca do 83 kg. sa podignutih 100 kg. 

Jelena Marinković osvojila je zlatnu medalju u kategoriji žena do 72 kg. sa podignutih 62.5 kg. Jelena je takođe proglašena za najjaču takmičarku u ukupnom plasmanu u kategoriji do 72 kg. kao i za relativno i apsolutno najjaču takmičarku u ukupnom plasmanu žena.

Aleksandra Stanković osvojila je zlatnu medalju u kategoriji žena do 52 kg. sa podignutih 40 kg. Aleksandra je takođe proglašena za najjaču takmičarku u ukupnom plasmanu u kategoriji do 52 kg.

Odlazak na ovo takmičenje pomogao je Sportski savez Knjaževca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *