PU Zaječar: Privedeno više lica zbog nasilja u porodici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv šezdesettrogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičena se tereti da je svoju majku, nakon verbalne rasprave, najpre udarila u čelo, a potom razbila ogledalo od koga je parče stakla poseklo staricu. 

Pripadnici zaječarske policije, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on, nakon verbalne rasprave prvo udario brata pesnicom u glavu, potom pokušao da uguši majku koju je više puta udario jer je pokušala da spreči tuču, a zatim naneo povrede lopatom i supruzi koja je pokušala da smiri situaciju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv pedesetjednogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je nevenčanu suprugu vređao i udario je u glavu, od čega se ona onesvestila i pala na pod. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on u Knjaževcu, u kući svog sina, fizički napao maloletnog unuka i naneo mu lake telesne povrede, tako što je zamahivao štapom ka njemu i vukao ga niz stepenice.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *