Zaječarski odbor SDPS napušta vladajuću odborničku grupu u Skupštini grada

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije u Zaječaru doneo je odluku na jučerašnjoj sednici da izlazi iz vladajuće odborničke grupe u Skupštini Grada Zaječara. U svom saopštenju poručuje:

“Mi se ne slažemo sa mnogim odlukama koje su usvojene na poslednjim sednicama skupštine i smatramo da nisu u  interesu grada, niti  da  predstavljaju prioritete  za trenutno stanje u kome se naš grad nalazi. Kao stranka koja je veoma demokratična, mi smo novoizabranoj vlasti pružili šansu od sto dana u kojima je trebalo da pokaže da radi u interesu građana. Obzirom da se to nije desilo, smatramo da u buduće nije svrsishodno bilo kakvo naše učešće u vladajućoj koaliciji. Između   ostalog,  nakon  izbora  došlo  je  do  najgrubljeg  prekrajanja  izborne  volje građana i trenutna vladajuća većina nije ona koju smo mi našim biračima predstavili. O daljim koracima koje planiramo obavestićemo javnost narednih dana.”

LINK ZA FAJL » saopstenje.docx


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *