Četiri zlata za članove Pauerlifting kluba Knjaževac na takmičenju u Sloveniji

Na GPC OPEN 2017. koji je juče održan u Ljubljani, članovi Pauerlifting kluba iz Knjaževca nastupili su za reprezentaciju Srbije i osvojili četiri prva mesta. 

Dalibor Ilijić osvojio je zlato, u bench pressu sa opremom, sa podignutih 210 kilograma u kategoriji seniora do 82,5 kg. Takođe, proglašen je i za najjačeg seniora u ovoj disciplini.

Prvo mesto pripalo je i Aleksandru Tošiću, u kategoriji juniora do 75 kg, sa podignutih 105 kg. Pripala mu je i titula najjačeg u ovoj disciplini.

U pauerliftingu sa opremom briljirala je Jelena Marinković, u kategoriji seniorki do 67,5 kg, sa podignutih 310 kg u totalu, što joj je donelo i titulu najjače seniorke u ovoj disciplini. U ovoj disciplini Aleksandar Radisavljević kod juniora i Srđan Trifunović kod veterana nisu imali sreće da osvoje neku od medalja.

U pauerliftingu bez opreme još jedno zlato za Knjaževčane, za Sonju Vidojković koja je u kategoriji do 67,5 kg podigla 210 kg u totalu. I ona je, takođe, proglašena za najjaču juniorku u ovoj disciplini. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *