Ski opening na Staroj planini od 15. do 17. decembra

Javno preduzeće “Stara planina” najavljuje otvaranje zvanične zimske sezone na Staroj planini naredne sedmice, od 15. do 17. decembra.

Kako je najavljeno, svoje prezentacije na ski openingu imaće opštine Pirot i Knjaževac. Gostima hotela i novinarskim ekipama biće predstavljene pirotske peglane kobasice, sirevi i med, kao i knjaževački vinski podrumi, vinarije, preduzeća, a biće organizovana i modna revija Udruženja za negovanje tradicije “Izvor”.

Predviđena su i JEEP skijanja, takmičenje u povlačenju konopca, JEEP košarka sa grudvama i mini off road vožnja oko hotela.

Inače, ski sezona na Staroj planini počinje u ponedeljak 12. decembra. Od 12. do 14. decembra ljubitelji zimskih sportova moći će da iskoriste popust od 50 odsto na ski pass. U četvrtak i petak (15. i 16. decembra), skijanje će biti besplatno, dok će 17. i 18. cena ski pass-a biti niža za 70 odsto.

 
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published.