Memorijalni turnir “Ivica Božinović” u Knjaževcu

Tradicionalni, 11. međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu “Ivica Božinović 2016” biće održan sutra od 8 sati u Knjaževcu, u hali Osnovne škole “Dimitrije Todorović – Kaplar”.

Turnir organizuju Policijska uprava Zaječar i Policijska stanica Knjaževac, u saradnji sa lokalnom samoupravom, u znak sećanja na policijskog službenika Ivicu Božinovića, koji je tragično izgubio život izvršavajući službene zadatke 2000. godine, kao i na sve druge pripadnike Ministarstva koji su dali svoje živote za bolje sutra i dobrobit svih mlađih generacija.

Na turniru učestvuju ekipe Policijske uprave u Zaječaru, Policijske stanice Knjaževac, lokalne samouprave Knjaževac, SD “Midžor” iz Kalne, MUP-a Republike Srbije, Odreda žandarmerije iz Niša, kao i ekipe policije iz Rumunije – Krajova i policije iz Bugarske – Belogradčik.

U sklopu održavanja ovog memorijala pripadnici Policijske stanice Knjaževac su se tokom meseca novembra uključili u akciju dobrovoljnog davanja krvi u Domu zdravlja u Knjaževcu, koja traje do 10. decembra 2016. godine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *