ZVUCI TRUBE SA TIMOKA po treći put u Knjaževcu

Po treći put začuće se “Zvuci trube sa Timoka” 4. avgusta u Knjaževcu. Na platou, ispred Doma kulture u 20 časova je svečano otvaranje manifestacije koja promoviše kulturne i ljudske resurse i gastronomiju opštine Knjaževac. Ove godine manifestacija obuhvata takmičenje trubača iz Srbije i regiona, biraće se najbolji orkestar i “Zlatna truba sa Timoka”.

Pre početka manifestacije, posetioce će zabavljati knjaževački bend “Drim bend”. OSR “Beli Timok” priprema riblju čorbu, a pridružiće im se Lovačko udruženje koje će kuvati lovački gulaš.

“Udruženje ljubitelja starovremenskih vozila Knjaževac” izložiće vozila u vlasništvu članova udruženja.

Tokom večeri biće proglašenje pobednika u kategoriji “Najbolji prepržolj”- specijalitet sa roštilja, koje se održava prethodnog dana.

Udruženje pčelara “Lipa” će u saradnji sa Turističkom organizacijom predstaviti svoje proizvode uz prigodan zabavni program. Istovremeno udruženja građana i pojedinci predstaviće proizvode starih zanata i domaće radinosti.
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *