Džipovima na Midžor povodom otvaranja letnje turističke sezone (VIDEO)

Na Staroj planini je počela letnja turistička sezona. U okviru ovog programa za goste hotela Stara planina i brojne novinarske ekipe promovisana je bogata turistička ponuda uz uspon na Midžor terenskim vozilima.

Stara planina, jedna je od najlepših planina Srbije, ali je njen potencijal još uvek nedovoljno iskorišćen. Izgradnjom hotela i ski centra, turisti iz Srbije, ali i iz drugih zemalja, počeli su da dolaze, najpre zimi, a onda i leti, jer lepota kojom ova planina pleni, nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Sadržaja na Staroj planini ima, uz one organizovane u samom hotelu, tu su i obilasci planine, brojnih vodopada, vožnja kvadovima, biciklama, džipovima, panoramska vožnja gondolom, orijenting i foto safari. Da se neće stati samo na ovome, pokazuju i planovi Javnog preduzeća Stara planina.

Trenutno u hotelu na Staroj planini boravi oko 150 gostiju, a ono što im je bilo najatraktivnije na otvaranju letnje turističke sezone, pogotovo za ljubitelje of road vožnje, svakako je bio uspon na Midžor, na 2147 metara nadmorske visine i to terenskim vozilima.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *