Otvaranje letnje sezone na Staroj planini

JP Stara planina iz Knjaževca, organizuje SUMMER OPENING od 10. do 12. juna, na Staroj planini kako bi turistima predstavila sve mogućnosti rekreativnog i drugih vidova turizma tokom letnjih meseci.

Doček gostiju u Hotelu “Stara planina” je u petak u 17 sati, a prve večeri planirana je video prezentacija Stare planine i Parka prirode. Tokom večere u restoranu “Gondola” posetiocima će biti predstavljena vina, med i proizvodi od mesa iz knjaževačkog i pirotskog kraja. Za završetak prve večeri predviđeno je opuštanje u Spa centru.

Drugog dana, u subotu pre podne, posetiocima Stare planine biće predstavljen mobilni heliodrom, a zatim vožnja džipovima Suzuki Vitara (Piljski vodopad, Midžor 2147 m, Babin zub) ili spuštanje biciklima do Temske u zavisnosti od vremena i interesovanja.
U večernjim satima, planirana je promocija kožne galanterije „Menner“ i nagradna igra, kao i muzički program.

U nedelju goste očekuje panoramska vožnja Gondolom, zatim orijentiring, foto safari do ručka u Hotelu “Stara planina” i završetka programa predstavljanja letnje sezone na ovoj planini.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *