Vučić: Sačuvaćemo i osnažiti RTB Bor

Predsednik SNS-a Aleksandar Vučić je rekao da bi RTB Bor trebalo da bude razvojni projekat za ceo region. Sačuvaćemo i osnažiti RTB Bor, poručio je Vučić i istakao da će Vlada nastaviti da dovodi investitore i otvara fabrike, ne za izbore, već za budućnost.

Vučić je na konvenciji SNS-a u Boru rekao da će i RTB Bor imati i srpsku rudu u topionici i obećao rešenje Cerova 2, Majdanpeka i Borske jame.

“Bez obzira na to što imamo velike poteškoće, što ćemo morati sebe da menjamo, bez obzira na sve koji su govorili da će RTB da nestane, odgovor je da će Srbija da sačuva RTB, jer malo šta ima vredno kao RTB Bor”, rekao je Vučić.

Vučić je naveo da, osim osnaživanja RTB Bor, treba zaposliti i radnike u drugim sektorima, kako bi se ojačao ceo istok Srbije.

Govoreći o rezultatima vlade čiji je predsednik, Vučić je rekao da je za dve i po godine urađeno više puteva nego u prethodnim decenijama i poručio da će građani za godinu dana svuda moći da idu autoputem. 

“Sve ono što nismo uspevali godinama, sad ćemo da uspemo”, rekao je Vučić i dodao da bi svaki korak unazad značio konačnu propast Srbije i katastrofu za našu zemlju.

Predsednik naprednjaka je poručio da Srbija neće sukobe već mir i stabilnost, da sačuvamo ponos i dostojanstvo i da budemo slobodna i nezavisna zemlja.

Mitingu u Boru su prisustvovali građani iz Bora i okoline, Negotina, Knjaževca, Zaječara, Kladova, i drugih gradova, vijorile su se zastave SNS, Pokreta socijalista, SNP, ali i rudara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *