Ovog vikenda otvaranje sezone na Staroj planini

Stara planina ovog vikenda otvara svoje ski staze za ljubitelje zimskih sportova i prirodnih lepota.

Kako je najavljeno iz JP “Stara planina” tokom vikenda biće predstavljen novi model Opela „Adam“, a  planirana je i test vožnja Opelovih terenskih vozila. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, predviđene su i aktivnosti „Snow sports academy“. Ski openingu prisustvovaće i poznate ličnosti i novinarske ekipe. Programom je predviđeno gostovanje Tamare Paunović u okviru revije poznati i novinari manekeni. Gosti će moći da probaju vino i peglane kobasice iz knjaževačkog kraja. Večernji časovi rezervisani su sa DJ nastupe, kao i za muziku uživo.

U „Stara planina – Falkensteiner hotelu“ za ovaj događaj vlada veliko interesovanje i kapaciteti su skoro u potpunosti rasprodati. Sve je spremno za novu sezonu, a gostima je posebno privlačno što se hotel nalazi neposredno pored moderne, ali i jedine gondole u Srbiji, što im omogućava brz i udoban transport do više kilometara dobro pripremljenih staza i ski puteva. Za sada u ovom zimskom turističkom centru rade topovi koji formiraju veštački sneg na terenima za skijanje.

Ove zime, pored domaćih, očekuju se i gosti i iz Bugarske, Rumunije, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *