Potpisani ugovori sa strelcima u opštini Knjaževac

U Skupštini opštine Knjaževac potpisani su ugovori sa strelcima protivgradne odbrane i isplaćena im je novčana naknada za ovu sezonu. Na području knjaževačke opštine funkcioniše 38 protivgradnih stanica.
 
“Ovaj posao radim već deset sezona. Prosečno se tokom sezone ispali sedam-osam raketa, nekad i više. Ova sezona je bila specifična po tome da nije bilo ispaljivanja raketa. Nameravam da se i dalje bavim ovim poslom, s obzirom da nemam drugih obaveza, ali smatram da je naknada više nego simbolična”, kaže Radoljub Dinić, protivgradni strelac iz Belog Potoka.
 
Protivgradne strelce angažovao je Republički hidrometeorološki zavod, od koga primaju nadoknadu za rad, a opština Knjaževac pruža finansijsku podršku strelcima iz budžeta.
 
Od ukupno 38 ugovora ovom prilikom potpisano je dvadesetak, a preostali strelci svoje ugovore mogu da potpišu i preuzmu naknadu od ponedeljka u Skupštini opštine.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *