Otvoreno pismo javnosti novinara Dušana Vojvodića

Povodom pretnji koje su mu pre tri dana, na društvenoj mreži Fejsbuk upućene od strane Vujadina Miloševića, aktiviste DS i sledbenika politike Boška Ničića, Dušan Vojvodić, novinar i suvlasnik Za Medije iz Zaječara uputio je Otvoreno pismo javnosti koje Vam prenosimo u celosti.
 
Na konferenciji koju je tim povodom održao Vojvodić je rekao da će se na sve legalne načine boriti protiv targetiranja ljudi u gradu u kome živi vec 43 godine. 
 
Konferenciju za medije održalo je i rukovodstvo Pokreta Živim za Krajinu, Bosko Ničić i Vujadin Milošević, na kojoj su ,baš kao što rade i na društvenim mrežama, nastavili sa vredjanjem i iznošenjem neistina o medijskoj kući Za media doo.
Odmah nakon njihove konferencije snimatelju i drugom suvlasniku Za Medije,Dejanu Todoroviću je  zbog stresa pozlilo, kolabirao je na ulici i završio na Internom odeljenju. 
 
Zbog svega ovoga Za Medija najoštrije osudjuje fašističke pretnje i model bavljenja politikom koji promovišu Ničić i Milošević.
Dušan Vojvodić kaže da mu je u ovom trenutku najvažnije zdravstveno stanje prijatelja i kolege Dejana Todorovića ali da će vrlo brzo objaviti priču u kojoj će dokazati fašističke ambicije Boška Ničića, Vujadina Miloševića i grupe  sledbenika okupljenih oko njih. 
 
 

LINK ZA FAJL » pismo_javnosti_-_fasizam_u_zajecaru.docx


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *