Opljačkana knjaževačka televizija

Просторије локалне телевизије “Књажевацинфо” опљачкане у току ноћи. Провалници однели опрему у вредности од око милион динара.
 
Сниматељ телевизије Књажевацинфо Ивица Васиљевић каже да су у раним јутарњим часовима, када је стигао на посао, врата која воде до телевизије била проваљена а ствари у просторији испретуране.
 
“Ушао сам у фирму и одмах видео испретуране ормане са документацијом. На мом радном месту није било торбе са камером. Прошао сам кроз све просторије и утврдио да недостају још једна камера, два лаптопа и један фотоапарат”, каже Васиљевић.
 
Бобан Радивојевић, директор предузећа “Ист стар Груп” у чијем саставу послује телевизија Књажевацинфо каже да је вредност однете опреме око милион динара и додаје да им је то била и једина опрема са којом су радили.
“Телевизија Књажевацинфо почела је да ради 2009. године, а програм емитујемо преко кабловских дистрибутера и на интернету. Извештавамо о свим догађајима у општини и овом крађом нам је онемогућен рад”, објашњава Радивојевић.
Књажевачка полиција обавила је увиђај. У току је потрага за провалницима.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *