U Knjaževcu održan seminar za veroučitelje

U Regionalnom centru za stručno usavršavanje u Knjaževcu održan je seminar za veroučitelje. Tema seminara bila je “Unutrašnji svet obrazovanja: istraživanja, ogledi i iskustva za 21. vek”, a seminar je organizovan sa ciljem produbljivanja, proširivanja i jačanja nove kulture učenja, što podrazumeva interaktivne komunikacije, ambijentalne metode učenja, kao i razumevanje novih pravaca u obrazovanju.

Ovo je bila odlična prilika da predavači upoznaju veroučitelje iz regiona, pa i šire, sa što efektivnijim metodama nastave veronauke, ali da se razmene iskustva između samih učesnika.

Na seminaru su učestvovali veroučitelji iz timočke i niške eparhije, a predavači su bili sa Pravoslavnog bogoslovskog fakulteta iz Beograda. Organizatori seminara su Komisija za versku nastavu Ministarstva prosvete i Sveti arhijerejski sinod.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *